Høstbryllup på budsjett

Svært mange velger seg juni, juli eller august når de skal gifte seg. Et budsjettvennlig gjør-det-selv bryllup i november passet dette paret perfekt: Riktignok skulle seremonien opprinnelig være utendørs, men på tross av at den måtte flyttes inn på grunn av nedbør ,la det ingen demper på stemningen. Bildene er det Kairos Photography som har tatt:
budsjettbryllup01

budsjettbryllup02

budsjettbryllup03

budsjettbryllup04

budsjettbryllup05

budsjettbryllup06

budsjettbryllup07

budsjettbryllup08

budsjettbryllup09

budsjettbryllup10

budsjettbryllup11

budsjettbryllup12

Fotograf:  Kairos Photography//Klærl:AlterFashion//DJ:Crucial Entertainment//Brudekjole:David’s Bridal //Makeup Artist: Ginger Bay Salon & Spa//Sko:Shoe Stop//Selskapslokale:Wine Country Gardens//Makeup Artist:Xenon International Academy//

    

Kommenter denne artikkelen