Avslappet budsjettbryllup

Skal du arrangere et bryllup på budsjett? Lån noen idéer fra dette avslappede gjør-det-selv bryllupet, som for eksempel syltetøyglass med markblomster i vigselslokalet, hjemmelaget stolpynt og favorittbøkene på middagsbordene. Bryllupsmiddagen ble inntatt på en terrasse med deilig havutsikt, og istedet for de tradisjonelle brudepike/forloverkjolene, hadde brudeparet gått for en sommerlig blomstret variant. Alle bildene fra dagen ble tatt av B.Jones Photography.

Budsjettbryllup Bryllupsinspirasjon.no_1357 Bryllupsinspirasjon.no_1358 Bryllupsinspirasjon.no_1359 Bryllupsinspirasjon.no_1360 Bryllupsinspirasjon.no_1361 Bryllupsinspirasjon.no_1362 Bryllupsinspirasjon.no_1363 Bryllupsinspirasjon.no_1364 Bryllupsinspirasjon.no_1365 Bryllupsinspirasjon.no_1366 Bryllupsinspirasjon.no_1367 Bryllupsinspirasjon.no_1368 Bryllupsinspirasjon.no_1369 Bryllupsinspirasjon.no_1370 Bryllupsinspirasjon.no_1371

Fotograf:  B. Jones Photography//Blomsterdesigner:Acorn Floral//Vigsler: Bethany Community Church//Brudekjole: Blue Sky Bridal//Bryllupskake:Lake Union Cafe & Bakery//Brudepikekjoler:ModCloth//Selskapslokale: Ray’s Boathouse Catering//

    

Kommenter denne artikkelen