Rustikt budsjettbryllup i naturen

Stadig flere ønsker en avslappet ramme rundt bryllupet sitt, og dagens bryllup er nettopp en slik bryllupsfeiring. Denne bruden ønsket en klassisk look med en vintage-vri, med et enkelt håroppsett og en A-line brudekjole. Forloverkjolene var av kornblå silke, og forloverne bar også fargerike små buketter. Vielsen foregikk blant trærne ute i skogen, en nydelig sommerdag! Etterpå bar det videre til det rustikke tømmerlokalet for bryllupsfest, hvor bordene var dekket i gult, blått og grønt. På spørsmål om hvilke tre ting brudeparet var mest glade for når det gjaldt bryllupet sitt, var svaret: At vi hadde et lite bryllup, en avslappet stemning – og kunne dele dagen med familie og venner! Alle bildene er tatt av Pepper Nix Photography.

rustikt_bryllup_paa_budsjett01 rustikt_bryllup_paa_budsjett02 rustikt_bryllup_paa_budsjett03 rustikt_bryllup_paa_budsjett04 rustikt_bryllup_paa_budsjett05 rustikt_bryllup_paa_budsjett06 rustikt_bryllup_paa_budsjett07 rustikt_bryllup_paa_budsjett08 rustikt_bryllup_paa_budsjett09 rustikt_bryllup_paa_budsjett10 rustikt_bryllup_paa_budsjett11 rustikt_bryllup_paa_budsjett12 rustikt_bryllup_paa_budsjett13 rustikt_bryllup_paa_budsjett14 rustikt_bryllup_paa_budsjett15 rustikt_bryllup_paa_budsjett16 rustikt_bryllup_paa_budsjett17 rustikt_bryllup_paa_budsjett18 rustikt_bryllup_paa_budsjett19 rustikt_bryllup_paa_budsjett20 rustikt_bryllup_paa_budsjett21 rustikt_bryllup_paa_budsjett22 rustikt_bryllup_paa_budsjett23 rustikt_bryllup_paa_budsjett24 rustikt_bryllup_paa_budsjett25 rustikt_bryllup_paa_budsjett26 rustikt_bryllup_paa_budsjett27 rustikt_bryllup_paa_budsjett28

Fotograf:  Pepper Nix Photography//Konditori: Carrie’s Cakes//Catereing: Done To Your Taste Catering//Hair Stylist:Ooh La La Studio//Blomsterdesigner: Silver Cricket Floral Atelier//Selskapsalokale:Wolf Creek Ranch//Dress Designer:Wtoo//

    

Kommenter denne artikkelen