Uforglemmelig bryllup i London

Vi er forelsket i dette urbane gjør-det-selv bryllupet fra London: Seremonien ble holdt i erverdige University Womens College i Mayfair, og etterpå ble brudepar og gjestet fraktet i en klassisk engelsk rød buss til The Garden Museum i Lambeth. Museet er spektakulært som selskapslokale – det er en tidligere kirke! Paret lagde kjeks som gaver til gjestene, og bruden stod selv for den flotte bryllupskaken i 3 etasjer. En venn lagde den Rock n’ roll inspirerte bordoversikten, og hver time i løpet av festen var dedikert til musikk fra et bestemt tiår: 70-tallet, 80-tallet, 90-tallet, 2000-tallet og nå – for en strålende idé! Paret hadde også laget en polaroid photobooth, som gjestene benyttet seg flittig av. Fotograf for dagen var Christine Wehrmeier Photography.

Urbant gjor-det-selv bryllup i London 01 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 02 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 03 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 04 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 05 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 06 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 07 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 08 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 09 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 10 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 11 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 12 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 13 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 14 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 15 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 16 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 17 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 18 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 19 Urbant gjor-det-selv bryllup i London 20

 

Fotograf:  Christine Wehrmeier Photography//Bakeri:Food Events//Selskapslokale:Garden Museum//

    

Kommenter denne artikkelen