Sommerbryllup på Sofiero slott i Sverige

Henrik og Karolina feiret sin store dag på fantastiske Sofiero slott i Helsingborg. Med sin vakre slottspark og utsikt over havet, Öresund og Danmark var slottet en perfekt ramme rundt bryllupet.  Den søte brudebuketten hadde et villblomst-preg over seg, og dagens store temafarge var lilla. Legg merke til de morsomme gjestegavene, flotte borddekorasjonene og ikke minst den romantiske seremonien som ble holdt på slottets terrasse – perfeksjon! Dagen ble foreviget av alltid fantastiske Fotograf Anna Lauridsen Kullafoto:

Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott svensk slottsbryllup 17 Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott Sommerbryllup på svensk slott

Fotograf:  Fotograf Anna Lauridsen Kullafoto//Smykker: Art Metall //Hår Stylist:Behnke’s Salonger//Blomsterdesigner: Krooks Blomsterverkstad//Selskapslokale: Sofiero Slottsrestaurang//

    

Kommenter denne artikkelen