Urbant & Maritimt bryllup

Før vi sier noe om farger og bordoppdekning, må vi bare fortelle hvor forelsket vi er i Jessicas  Monique Lhullier brudekjole! Skoene hennes var fra Prada, brudgommens fra Gucci. Men bryllupet handlet naturligvis ikke først og fremst om designerklær og sko, men om kjærligheten mellom Jessica og David. Se bare Davids brev til Jessica på bryllupsdagen: “100 grunner til at jeg vil gifte meg med deg” – *smelt*. Dagens tema var urbant og maritimt, med marineblått, hvitt og orange som hovedfarger. Mange av detaljene var gjør-det-selv, og bruden ordnet selv håret sitt og make-upen. Sløret ble kjøpt på Etsy, og bruden hadde laget hummer-kakeformer som gjestegaver. Disse vakre bildene kommer fra LoveDays Photography.

Urbant og maritimt bryllup urbant bryllup02 urbant bryllup03 urbant bryllup04 urbant bryllup05 urbant bryllup06 urbant bryllup07 urbant bryllup08 urbant bryllup09 urbant bryllup10 urbant bryllup11 urbant bryllup12 urbant bryllup13 urbant bryllup14 urbant bryllup15 urbant bryllup16 urbant bryllup17 urbant bryllup18 urbant bryllup19 urbant bryllup20 urbant bryllup21 urbant bryllup22 urbant bryllup23 urbant bryllup24 urbant bryllup25 urbant bryllup26 urbant bryllup27 urbant bryllup28 urbant bryllup29 urbant bryllup30

Fotograf:  LoveDays Photography//Smykker:Charley Hafen Jewelers//Catering: East Meets West Catering//Selskapslokale:The Exchange Conference Center//Musikere:The Ward Eights//

    

Kommenter denne artikkelen