Ukens romantiske tips: Overrask med lunsj – på en hverdag

Det er hverdager det er flest av, heter det. Det er selvfølgelig helt riktig, men det betyr ikke at man ikke kan vise hvor stor pris man setter på sin kjære på en hvilken som helst onsdag. Eller mandag. Hver uke gir vi deg en idé du kan bruke for å vise din utvalgte hva han eller hun betyr for deg. Noen av tipsene krever litt planlegging, andre kan gjøres når som helst. Få romantikken tilbake i hverdagen med ukens tips!

Å dele et måltid er noe vi mennesker har gjort til alle tider for sosialt samvær, og om dere ikke jobber så langt fra hverandre så ring din kjære og be han eller henne ut på en lunch-date. Er ikke dette mulig kan du likevel gjøre noe hyggelig for din utvalgte: Forbered en nydelig matpakke som du gir dem før de drar om morgenen – for ekstra bonuspoeng skriver du søte ord på en lapp  som de finner når de pakker opp.

    

Kommenter denne artikkelen