Ukens romantiske tips: Du har bildene – vis frem minnene!

Det er hverdager det er flest av, heter det. Det er selvfølgelig helt riktig, men det betyr ikke at man ikke kan vise hvor stor pris man setter på sin kjære på en hvilken som helst onsdag. Eller mandag. Hver uke gir vi deg en idé du kan bruke for å vise din utvalgte hva han eller hun betyr for deg. Noen av tipsene krever litt planlegging, andre kan gjøres når som helst. Få romantikken tilbake i hverdagen med ukens tips!

For noen år tilbake leverte man inn film til fremkalling, og ventet spent på resultatet. Bildene ble leverte på papir, som gjerne ble puttet i album som man senere kunne bla i. Nå forblir de fleste bildene værende på en mobiltelefon eller datamaskin, inkludert bildene av ferien dere var på sammen, frieriet, da dere krøllet dere sammen i sofaen med en god film, gikk på ski eller lagde trutmunn til kameraet for en selfie. Ta vare på disse minnene og bildene og få dem på trykk – hva med å ramme inn en stor plakat med mobilbilder tett i tett, et minialbum med instagrambilder eller kjøleskapmagneter av deres viktigste øyeblikk sammen? Dere kan printe og sette det sammen selv, eller få andre til å gjøre det for dere – for eksempel her: http://printstagr.am/products.

Har du noen gode ideer til hvordan man kan vise frem bildene? Del dem med oss!

    

Kommenter denne artikkelen