Våre favoritter: Vakker hårpynt til den store dagen

Går du for løst eller oppsatt hår, langt eller kort, med slør eller uten? Uansett hva du velger finnes det mange muligheter, og denne fredagen har vi valgt ut våre favoritter blant hårpynt til bruden.

Først ut er et vakkert sølvfarget hårbånd med dråpeformede, blanke stener. Perfekt for norske bruder som gjerne vil ha litt ekstra bling, men uten at det blir for voldsomt. Det finnes mange ulike design på slike hårbånd, dette kommer fra BrassLotus.

haarbaand_BrassLotus

Er du ute etter noe virkelig glamorøst, kan du velge dette fantastiske hårbåndet i sateng med stener. Dette hårbåndet er ganske bredt, og gjør mye ut av seg – passer perfekt om du for eksempel går for en vintage look. Leveres av GlamHouse.
haarbaand_GlamHouse

For den romantiske og avslappede stilen kan du velge et dobbelt hårbånd, som dette av sateng med gjennomsiktige perler fra GlamHouse.

haarbaand_GlamHouse2

Hvitt satengbånd med glitrende stener fra GlamorousBijoux.
haarbaand_GlamorousBijoux

I en rekke andre land er det langt fra uvanlig med enorme blomster i håret, noe som gjerne blir litt voldsomt for oss nordboere. Heldigvis finnes det litt mindre varianter som er spesielt flotte om du velger å droppe slør på den store dagen. Denne er fra pureblooms.

haarblomst_pureblooms

For løse frisyrer passer det veldig fint med flere lag glitrende stener. Kan også brukes til en gresk-inspirert brudekjole. Dette er fra deLoop.
haarbaand_deLoop2

    

Comments are closed.