Bordkortholdere av klesklyper

I dag har vi en fantastisk DIY / Gjør-det-selv å dele med dere, som både er enkel, rimelig og morsom. Den er også veldig enkel å tilpasse til øvrige farger og stil dere ønsker i bryllupet – vi snakker bordkort av klesklyper.Bordkort og bordkortholdere

Vi har valgt å bruke miniklesklyper, disse er også supre til å henge opp små bilder på en snor med. Bordkortet er svært enkelt med kun et sort navn på hvitt, og det er laget i Photoshop og skrevet ut på tykt papir, og deretter klippet til.

Vi startet med trehvite klesklyper, som vi la på utvalgt scrapbookingpapir og klippet etter for å få riktig bredde på papiret. Vi smurte deretter hobbylim på baksiden av papiret, og klemte en papirstrimmel på hver av sidene på klesklypen.  Her har vi laget ulike varianter, også en med bølgepapir samt en med et utstanset gullhjerte.

Bordkortholder

    

Kommenter denne artikkelen