Brudebuketter: Bilder til inspirasjon

Brudens brudebukett er noe av det absolutt viktigste tilbehøret på den store dagen. En vakker brudebukett er som et smykke – den kan virkelig heve helhetsinntrykket og ikke minst være et uttrykk for brudens stil. Vi har valgt ut bilder av en rekke nydelige brudebuketter, slik at du kan la deg inspirere til å finne buketten som passer akkurat deg.

Foretrekker du kanskje en mer avslappet stil kan du velge en enkel bukett med bånd rund, mens for et mer glamorøst uttrykk kan buketten pyntes med perler. Bukettens farger avhenger av stilen på bryllupet ellers, det samme gjør valg av blomster – husk at ikke alle blomster like enkle å få tak i på alle årstider. Vi har valgt ut bilder av en rekke nydelige brudebuketter, slik at du kan la deg inspirere til å finne buketten som passer akkurat deg. Ikke vær redd for å spørre blomsterdekoratøren om hjelp!

Default Gallery Type Template

This is the default gallery type template, located in:
/home/bryllayw/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/templates/index.php.

If you're seeing this, it's because the gallery type you selected has not provided a template of it's own.

    

Kommenter denne artikkelen