Rustikt og sommerlig budsjettbryllup

Kjærlighet og god stemning er de viktigste ingrediensene i ethvert vellykket bryllup, og det var ingenting å si på noen av delene i dagens avslappede bryllup. Vielse og bryllupsfest blir stadig mer personlige, ettersom brudeparene setter sitt eget preg på dagen. Rustikk sommer var temaet da Lauren og David giftet seg, og i dette budsjettbryllupet var det hentet inn markblomster, stearinlys og hjemmelaget bordpynt. Apaige Photography står bak alle bildene fra dagen:

sommerlig_budsjettbryllup01 sommerlig_budsjettbryllup02 www.apaigephotography.com // b beautiful sommerlig_budsjettbryllup04 sommerlig_budsjettbryllup05 sommerlig_budsjettbryllup06 sommerlig_budsjettbryllup07 sommerlig_budsjettbryllup08 sommerlig_budsjettbryllup09 sommerlig_budsjettbryllup10 sommerlig_budsjettbryllup11 sommerlig_budsjettbryllup12 sommerlig_budsjettbryllup13 sommerlig_budsjettbryllup14 sommerlig_budsjettbryllup15 sommerlig_budsjettbryllup16

Fotograf:  Apaige Photography//Blomsterdsigner:The Flower Garden//Konditor:Grand Finale Desserts and Pastries//Hårstylist:J. Renee Salon and Spa//Location:Mill Point Park//

    

Kommenter denne artikkelen