Rustikt bryllup på budsjett

Noen ganger tar det tid å forstå at den rette har vært der hele tiden. Dagens brudepar vokste opp sammen, men anså hverandre som så forskjellige at det ikke hadde falt noen av dem inn at de kunne bli et par. Overraskende for dem begge to var det nettopp det som skjedde da de ble voksne og hadde formet sine personligheter. Det kan bli svært vellykket å ha like verdier, men likevel noen forskjeller som holder det interessant, og som gjør at man utfyller hverandre.

Da de skulle gifte seg valgte de et rustikt og avslappet budsjettbryllup, med blomster i enkle men vakre glassvaser på bordene. Litt strie ble brukt som dekorasjon på noen av vasene og lysestakene, og foruten blomstene var bordene dekket helt i hvitt. Den fargerike brudebuketten matchet brudens dyp røde lepper perfekt! Alle bildene er tatt av Ashley Page i Apage Photography.
Rustikt bryllup på budsjett

rustikt_budsjettbryllup02

rustikt_budsjettbryllup03

rustikt_budsjettbryllup04

rustikt_budsjettbryllup05

rustikt_budsjettbryllup06

rustikt_budsjettbryllup07

rustikt_budsjettbryllup08

rustikt_budsjettbryllup09

rustikt_budsjettbryllup10

rustikt_budsjettbryllup11

rustikt_budsjettbryllup12

rustikt_budsjettbryllup13

rustikt_budsjettbryllup14

rustikt_budsjettbryllup15

rustikt_budsjettbryllup16

Fotograf:  Apaige Photography//Selskapslokale:Caberfae Peaks//

    

Kommenter denne artikkelen