Utendørs gjør-det-selv bryllup

Hele dette deilig avslappende bryllupet foregikk utendørs, fra vielse til middag og fest. Få ting kan slå vakker natur som ramme rundt et bryllup, og kombinert med gule og hvite blomster og rustikke langbord ble dette til det drømmebryllupet paret hadde ønsket seg. Alle bilder fra dagen er av Jeramie Lu Photogrpahy.

utendors_gjor_det_selv_bryllup01 utendors_gjor_det_selv_bryllup02 utendors_gjor_det_selv_bryllup03 utendors_gjor_det_selv_bryllup04 utendors_gjor_det_selv_bryllup05 utendors_gjor_det_selv_bryllup06 utendors_gjor_det_selv_bryllup07 utendors_gjor_det_selv_bryllup08 utendors_gjor_det_selv_bryllup09 utendors_gjor_det_selv_bryllup10 utendors_gjor_det_selv_bryllup11 utendors_gjor_det_selv_bryllup12 utendors_gjor_det_selv_bryllup13 utendors_gjor_det_selv_bryllup14

Fotograf:  Jeramie Lu Photography//Blomsterdesigner: Florabella designs//Event Planner: Forget Me Knot Events//Selskapssted: Stanford Alpine Chalet//

    

Kommenter denne artikkelen