Superromantisk utendørs vielse

I dag er vi glade for å kunne dele dette  shabby chic-inspirerte bryllupet med dere: Med brudeslør, blonder og kjeksbar ble dette bryllupet både romantisk og avslappet. Paret valgte å ha vielsen utendørs, og hagen den ble holdt i var vakkert dekorert. Legg også merke til alle detaljene i bordpynten! Fotograf var alltid fantastiske Andie Freeman Photography.

Utendørs vielse SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Fotograf:  Andie Freeman Photography//Catering:Bleu House Cafe//Makeup Artist: Bombshell Creations//Bryllupskake: Cecilia Villaveces Cakes//DJ:Dynamite Entertainment//Event Planner:Southern Sophistication Designs//Blomsterdesigner:Wedding Flowers by On//Selskapslokale: Thompson House and gardens//

    

Kommenter denne artikkelen