Industrielt og rustikt bryllup

Tøft og romantisk på en gang er dette industrielle og rustikke bryllupet fra Andie Freeman Photography. Selskapslokalet var et tidligere industribygg, og de røffe, bare murveggene gir en virkelig lekker kontrast mot romantiske blonder. Vi elsker alt ved dette bryllupet – fargevalg, selskapslokale, dekorasjoner og antrekk.  Fra dette bryllupet kan man ta med seg ideen om å male en gammel dør med tavlemaling, og bruke døren som skilt. Her har man også laget kremmerhus av notepapir, som så er fylt med brudeslør og hengt på stolene i vigselslokalet, og dekket vinflasker med notepapir og surret hyssing rundt. Legg også merke til varm sjokolade-baren!

Industrielt og rustikt bryllup industrielt_rustiktbryllup03 industrielt_rustiktbryllup04 industrielt_rustiktbryllup05 industrielt_rustiktbryllup06 industrielt_rustiktbryllup07 industrielt_rustiktbryllup08 industrielt_rustiktbryllup09 industrielt_rustiktbryllup10 industrielt_rustiktbryllup11 industrielt_rustiktbryllup12 industrielt_rustiktbryllup13 industrielt_rustiktbryllup14 industrielt_rustiktbryllup15 industrielt_rustiktbryllup16 industrielt_rustiktbryllup17 industrielt_rustiktbryllup18 industrielt_rustiktbryllup19 industrielt_rustiktbryllup20 industrielt_rustiktbryllup21 industrielt_rustiktbryllup22 industrielt_rustiktbryllup23 industrielt_rustiktbryllup24 industrielt_rustiktbryllup25 industrielt_rustiktbryllup26 industrielt_rustiktbryllup27 industrielt_rustiktbryllup28

 

Fotograf:  Andie Freeman Photography//Catering:Bleu House Cafe//Makeup Artist: Bombshell Creations//Brudekjole-designer: Carrie’s Bridal Collection//Bryllupskake: Cecilia Villaveces Cakes//DJ:Dynamite Entertainment//Event Planlegger:Southern Sophistication Designs//Selskapslokale: The Engine Room//

    

Kommenter denne artikkelen