Elegant herregårdsbryllup med hagefest

Med vakre detaljer i gammelrosa, varianter av lilla og grønt ble dette bryllupet en herskapelig affære på Øverland gård. Vi oppdager stadig nye detaljer ved dette bryllupet, se bare den fantastiske ryggen på brudekjolen fra Pronovias! Glem heller ikke det quiltede bryllupskaken, godteribuffeten eller nydelige cupcakes og cakepops. Når bryllupsfesten i tillegg starter i en deilig hage kan du la sommerfølelsen vare litt lengre med disse bildene fra Fotograf Mona-Lisa T.

Default Gallery Type Template

This is the default gallery type template, located in:
/home/bryllayw/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/templates/index.php.

If you're seeing this, it's because the gallery type you selected has not provided a template of it's own.

    

Kommenter denne artikkelen