Spektakulært bryllup i lilla, rosa og hvitt

Fra talentfulle Pepper Nix kommer dette ultraglamorøse bryllupet fra Pelican Hill i California. I samarbeid med bryllupsplanleggeren hadde paret valgt seg hvitt, lilla og rosa – og orkideer gikk som en rød tråd gjennom hele dekoren.   Vi elsker spesielt hvordan det utendørs vigselsområdet ble pyntet! Mens solen gikk ned gav de hverandre sine ja foran familie og venner, før det var på tide å gå til bryllupsmiddag. Det var valgt lilla duker på bordene, noe vi ikke ser veldig ofte, og nydelige dekorasjoner pyntet opp. Noen bilder av det glade paret i solnedgangen ble det selvfølgelg også tid til:

luksuriøst_bryllup_på_hotell01 luksuriøst_bryllup_på_hotell02 luksuriøst_bryllup_på_hotell03 luksuriøst_bryllup_på_hotell04 luksuriøst_bryllup_på_hotell05 luksuriøst_bryllup_på_hotell06 luksuriøst_bryllup_på_hotell07 luksuriøst_bryllup_på_hotell08 luksuriøst_bryllup_på_hotell09 luksuriøst_bryllup_på_hotell10 luksuriøst_bryllup_på_hotell11 luksuriøst_bryllup_på_hotell12 luksuriøst_bryllup_på_hotell13 luksuriøst_bryllup_på_hotell14 luksuriøst_bryllup_på_hotell15 luksuriøst_bryllup_på_hotell16 luksuriøst_bryllup_på_hotell17 luksuriøst_bryllup_på_hotell18 luksuriøst_bryllup_på_hotell19

Fotograf:  Pepper Nix Photography//Event Planlegger: a Divine-Occasion//Video:Chris McClain Productions//Blomsterdesigner: Flowers by Cina//Selskapslokale: Pelican Hill//PR Rep: Rayce PR and Marketing//

    

Kommenter denne artikkelen