Romantisk trash the dress fotografering i Mexico

Det perfekte stedet for en “trash the dress” opplevelse er Cenotes (vannfylte huler) som finnes ved rivieraen Maya i Mexico. Brudens kjole var enkel og stroppeløs men med litt bling for ekstra pynt. I håret bar hun fargerike blomster, og brudebuketten hadde i tillegg til blomster skjell i ulike varianter. Brudgommen var kledd i linbukser og skjorte, pent men avslappet. Etter at Pixan photography hadde fotografert paret i den vakre meksikanske hulen, var det tid for noen spektakulære bilder i vannet.

trash_the_dress_mexico01 trash_the_dress_mexico02 trash_the_dress_mexico03 trash_the_dress_mexico04 trash_the_dress_mexico05 trash_the_dress_mexico06 trash_the_dress_mexico07 trash_the_dress_mexico08

Fotograf:  Pixan photography//Brudekjole:David’s Bridal//Event Planner: The Wedding Planners//

    

Kommenter denne artikkelen