Avslappet sommerbryllup på vingård

Dagens vakre bruder giftet seg utendørs på en vingård i Des Moines i Iowa, etter å ha vært et par i fire år. Det mest emosjonelle øyeblikket for dem begge var da de så hverandre for første gang i brudekjolene, da de gikk opp midtgangen i vielsen. Begge hadde valgt stroppeløse trompetkjoler, som er en variant av havfruekjolen. Forskjellen er at på en klassisk havfruekjole går kjolen utover ved knærne, mens på en trompetkjole går den gradvis utover fra cirka midt på låret. Til kjolene hadde de valgt enkle buketter i blått og hvitt, som også var temafargene for den store dagen. Alle bildene er av Andrea Bibeault.

to_bruder_avslappet_sommerbryllup01To bruder i avslappet sommerbryllup
To bruder i avslappet sommerbryllup

To bruder i avslappet sommerbryllup

To bruder i avslappet sommerbryllup
To bruder i avslappet sommerbryllup

to_bruder_avslappet_sommerbryllup07

To bruder i avslappet sommerbryllup

to_bruder_avslappet_sommerbryllup09

to_bruder_avslappet_sommerbryllup10

To bruder i avslappet sommerbryllup

To bruder i avslappet sommerbryllup

to_bruder_avslappet_sommerbryllup13

Fotograf:  Andrea Bibeault: A Wedding Photojournalist//Catering:B-Fab BBQ//Bakeri:Cache Bake Shoppe//Brudekjoler: emma & grace bridal studio//Design & decor:Eventfully Yours//Event Planlegger:Iowa’s Gay Wedding Planner//Selskapslokale: Jasper Winery//

    

Kommenter denne artikkelen