Vielse i vakre Venezia

Etter å ha vært et par i flere år og fått barn sammen, bestemte Sigfrid og Jurgen seg for å ta med seg familien til Venezia. Her kombinerte de vielse og bryllupsreise, på et av de mest romantiske stedene i verden. Vielsen foregikk på Palazzo Cavalli, og som seg hør og bør når man gifter seg i Venezia ble det selvfølgelig tid til en romantisk gondoltur. Paret valgte en avslappet stil med knekort brudekjole og lys dress, brudebuketten og øvrig pynt var holdt i rødt og hvitt. Alle bildene er det Luca som har tatt:

vielse_i_venezia01 vielse_i_venezia02 vielse_i_venezia03 vielse_i_venezia04 vielse_i_venezia05 vielse_i_venezia06 vielse_i_venezia07 vielse_i_venezia08 vielse_i_venezia09

Fotograf:  Luca, Wedding Photographer in Venice//Hotell:Hotel Ala//

    

Kommenter denne artikkelen