Stylet: 1920-tallet i perfekt kombinasjon med det moderne bryllup

Vintage-inspirerte bryllup fra ulike epoker er i skuddet som aldri før, selv er vi nok veldig svake for 1920-talls stilen. I denne stylede photoshooten har det feminine og romantiske fra 1920-tallet blitt kombinert med en mer moderne og maskulin stil. Vakre blonder og broderier, myke bølger og perler mot et stramt moderne interiør med hvitmalte murvegger og elgehorn som gjennomgangsmotiv. Nyt de lekre bildene  tatt av Edward Lai :
1920talls brudekjole

vintage_moderne_bryllup02

vintage_moderne_bryllup03

Bryllupsinvitasjoner

vintage_moderne_bryllup10

Dress til bryllup

vintage_moderne_bryllup07

vintage_moderne_bryllup06

vintage_moderne_bryllup16

Bordoppdekning bryllup

vintage_moderne_bryllup12

Bordoppdekning bryllup

vintage_moderne_bryllup09

vintage_moderne_bryllup18

spesiell bryllupskake

vintage_moderne_bryllup14

vintage_moderne_bryllup13

vintage_moderne_bryllup15

vintage_moderne_bryllup19

vintage_moderne_bryllup20

Fotograf:  Edward Lai Photography//: A Day to Remember Weddings & Events//Invitasjoner:Bean Cards & Stationery//Bryllupskake:Cake by Nicole McEachnie//Sigarer:City Cigar//Blomsterdesigner: Fiorire//Kleshengere: Candi//Brudgommens klær:Harry Rosen//Kjoler: Isabelle’s Bridal//Smykker: Jeweliette Jewellery//Sko:Lord’s Shoes//Makeup Artist: Red Carpet Ready by Christina//Hårstylist: Red Carpet Ready by Christina//Selskapslokale:The loft at earls//Klokker:Tissot & Citizen Watches//

    

Kommenter denne artikkelen