Utendørs vielse i slottshage

Å gi hverandre sitt ja utendørs ved en innsjø, rett utenfor slottet hvor bryllupsmiddagen og festen skal foregå. Høres det ikke fantastisk ut? Dagens temafarger er hvitt og blått, og bruden slo til med knallblå lekre sandaler. Siden brudeparet begge elsker hester, var det kanskje ikke så overraskende at dagens gjestegaver var hestesko? Det høres kanskje ut som en spesiell ting å gi til gjestene sine, men i følge gammel overtro betyr det lykke å henge opp en hestesko (med åpningen opp så ikke lykken “renner ut”). Alle bildene er tatt av 13 One photography.

Bryllupsinspirasjon.no_1784 Bryllupsinspirasjon.no_1785 Bryllupsinspirasjon.no_1786 Bryllup utendørs Bryllupsinspirasjon.no_1788 Bryllupsbordet i blått og hvitt Bryllupsinspirasjon.no_1790 Bryllupskake Bryllupsinspirasjon.no_1792 Bryllupsinspirasjon.no_1793

Fotograf:  13 one photography//Selskapslokale: Belhurst Castle//

    

Kommenter denne artikkelen