Styled: høstbryllup med forgylt barokktema

Dagens bryllupsinspirasjon er et stylet bryllup noe utenom det vanlige: overdådig og forgylt midt i naturen. Fargene som er brukt er dyp rød og gull, i tillegg til jordtoner som brun og grønn. Brudgommene er kledd i kjole og hvitt men med spesialdesignede vester med forgylte knapper, og flosshatter. Møblene er antikke, og bryllupskaken er en unik variant hvor man  har den tradisjonelle bryllupskaken med glasur/frosting og kombinert den med en topp av såkalt naken kake. Kaken er pyntet med blomster og frukt, og frukten er sprayet med spiselig gullskimmer. Bildene er det Julius Photography som står bak.
stylet_hostbryllup01 stylet_hostbryllup02 stylet_hostbryllup03 stylet_hostbryllup04 stylet_hostbryllup05 stylet_hostbryllup06 stylet_hostbryllup08 stylet_hostbryllup09 stylet_hostbryllup10 stylet_hostbryllup11 stylet_hostbryllup12 stylet_hostbryllup13 stylet_hostbryllup14

Fotograf:  Julius Photography//Event Designer: An Enchanted Occasion,llc//Klær: Celebrity Tux and Tails//Invitationer:Posh Invitations//Utleie av rekvisitter: Prim Rentals//Bryllupskake: Sue Jacobs Cakes//Utstyrsutleie: Y-Knot Party & Rentals//

    

Kommenter denne artikkelen