Urbant Great Gatsby-inspirert temabryllup

I en brusende Vera Wang brudekjole og 1920-talls inspirert hårfrisyre var dagens vakre brud klar til å gifte seg med drømmemannen. Forloverne hennes bar sølvgrå kjoler, og mennene smoking. Legg merke til den Great Gatsby-inspirerte bryllupskaken – noe utenom det vanlige! Bryllupsbordet var pyntet med gullfarvede dekktallerkener, perler, fjær, blomster og tyll, og når man har 1920-tallet som tema for bryllupet skåler man selvfølgelig i lekre, gammeldagse champagneglass. Alle bildene er tatt av Urban Safari Photography.
great gatsby bryllup01

great gatsby bryllup02

Brudebukett

Knappehullsblomst

great gatsby bryllup05

great gatsby bryllup06

great gatsby bryllup07

great gatsby bryllup08

great gatsby bryllup09

great gatsby bryllup10

Bryllupskake 1920talls inspirert

great gatsby bryllup12

great gatsby bryllup13

Fotograf:  Urban Safari Photography, Ltd.//Forloverkjoler David’s Bridal//Konditor: Elegant Bakery//DJ:JM Hyatt Entertainment//Blomsterdesigner: Newberry Brothers//Smykker: Shane Co.//Selskapslokale: The Oxford Hotel//

    

Kommenter denne artikkelen