Med blomsterkrans i håret – romantisk bryllup i hagen

Den romantiske spesialdesignede kjolen fra Russland. Blomsterkransen fra Ukraina. Blomsterbuketten med rosa og hvite peoner. Sørstatsplantasjen med de vakre engene og eiketrærne. Den skjønne bryllupskaken med volangmønster og blomster. Bryllupsmiddagen utendørs, med lysekrone og hvite gjennomsiktige gardiner. Og ikke minst – de uimotståelige bildene fra Pasha Belman Photography – nyt dette herlig romantiske utendørsbryllupet, og la deg inspirere.

Blomsterkrans bryllup Brudekjole og perleøredobber til bryllupet Blomsterkrans til bruden Sommerbrud med blomsterkrans Sommerbrud med blomsterkrans Sommerbrud med blomsterkrans Brudgom i dress blomsterkrans til håret i bryllup First look i bryllup Brudebukett hvit, rosa og grønn utendørs vielse på sommeren utendørs vielse på sommeren utendørs vielse på sommeren utendørs vielse på sommeren utendørs bryllupsfest candy bar utendørs Bryllupskake med volangmønster og blomster Pynt til bryllupsbordet Pynt til bryllupsbordet Portrettbilder ute Portrettbilder ute Bryllupsfest utendørs

Fotograf:  Pasha Belman Photography //Hårstylist:Ami Creations //Catering: Creative Catering//Konditor: Croissants Bistro and Bakery//Event Planner: Gigi Noelle Events//Selskapslokale:Litchfield Plantation//DJ: Paul Matthews Entertainment//Video: Reel Weddings//

    

Kommenter denne artikkelen