Forlovelsesbilder i California

Disse søte forlovelsesbildene er tatt i California, hvor det kommende brudeparet møttes. Farida er opprinnelig fra Kabul i Afganistan, og Colin er fra Indiana i USA. Heldigvis tok begge mastergraden sin ved samme universitet i California, og i fjor etter en ridetur på stranda, fridde Colin til Farida. Selv om de har svært forskjellig bakgrunn har de like verdier, og når Colin i tillegg er en romantiker (for eksempel åpner han alltid bildøren for Farida) tok det ikke lang tid før hun ble sjarmert i senk.

forlovelsesfotografering01 forlovelsesfotografering02 forlovelsesfotografering03 forlovelsesfotografering04 forlovelsesfotografering05 forlovelsesfotografering06 forlovelsesfotografering07 forlovelsesfotografering08 forlovelsesfotografering09 forlovelsesfotografering1033

Fotograf:  Tony Fitzgerald Photography//Location:Downtown Los Gatos//

    

Kommenter denne artikkelen