Overraskelsesfrieri med skjønn liten valp

Vi ble sjarmert i senk av dette overraskelsesfrieriet! Derek og Monique elsker hunder, og Derek hadde akkurat vært og hentet en nydelig liten valp. Han hadde fått laget et halsbånd til valpen, hvor det stod “Monique, vil du gifte deg med meg?”. Han ringte deretter Monique og avtalte at de skulle møtes, mens fotograf Leanne Hope som har tatt alle de fantastiske bildene, lot som om hun var en turist som tilfeldigvis befant seg i området.

Da Monique så den nye valpen ble hun overlykkelig, og ikke mindre da Derek viste henne hva det stod på halsbåndet, før han gikk ned på kne. Monique sa ja til frieriet, og Derek satte en nydelig ring på fingeren hennes, før de gikk ut i parken sammen for å leke med hundene. Blir det søtere enn dette?

frieri med hund01 frieri med hund02 frieri med hund03 frieri med hund04 frieri med hund05 frieri med hund06 frieri med hund07 frieri med hund08 frieri med hund09

    

Kommenter denne artikkelen