Herskapelig og klassisk i hvitt, sort og gull

Eleganse er et stikkord som passer godt til dagens bryllup – vi har sagt det før og sier det gjerne igjen: det er noe glamorøst over sorte forloverkjoler. Et skilt i ramme med gullkant på bordene, oppfordret bryllupsgjestene til å dele bildene de tok på instagram. Legg også merke til sorte duker på bordene – et utradisjonelt valg. Gullfargede dekktallerkener og bryllupskake – gjorde sitt til det glamorøse inntrykket.

Bildene er tatt av Anna Clark, og bryllupsdagen startet i huset til et vennepar av dagens brud og brudgom:

bryllup i hvitt og sort01 bryllup i hvitt og sort02 bryllup i hvitt og sort03 bryllup i hvitt og sort04 bryllup i hvitt og sort05 bryllup i hvitt og sort06 bryllup i hvitt og sort07 bryllup i hvitt og sort08 bryllup i hvitt og sort09 bryllup i hvitt og sort10 bryllup i hvitt og sort11 bryllup i hvitt og sort12 bryllup i hvitt og sort13 bryllup i hvitt og sort14 bryllup i hvitt og sort15 bryllup i hvitt og sort16

Fotograf:  Photography by Anna Clark//Selskapslokale: Knoll Country Club//

    

Kommenter denne artikkelen