Fargerikt utendørsbryllup

Bruden så et bilde av kjolen i et magasin – og ble øyeblikkelig solgt (det samme ble kjolen). Den enkle men elegante drømmen fra Vera Wang var kjolen hun ønsket å gifte seg i. Brudgommen stod ikke tilbake for bruden i sin flotte smoking fra Hugo Boss, og da de møttes for portrettbilder og “first look” før vielsen var det ingen tvil om at de passet hverandre perfekt. Fargene for dagen var hvitt, blått og orange – med en helt spesiell brudebukett! Alle bildene er tatt av talentfulle Pepper Nix.

fargerikt_utendorsbryllup_01 fargerikt_utendorsbryllup_02 fargerikt_utendorsbryllup_03 fargerikt_utendorsbryllup_04 fargerikt_utendorsbryllup_05 fargerikt_utendorsbryllup_06 fargerikt_utendorsbryllup_07 fargerikt_utendorsbryllup_08 fargerikt_utendorsbryllup_09 fargerikt_utendorsbryllup_10 fargerikt_utendorsbryllup_11 fargerikt_utendorsbryllup_12 fargerikt_utendorsbryllup_13 fargerikt_utendorsbryllup_14 fargerikt_utendorsbryllup_15 fargerikt_utendorsbryllup_16 fargerikt_utendorsbryllup_17 fargerikt_utendorsbryllup_18 fargerikt_utendorsbryllup_19 fargerikt_utendorsbryllup_20 fargerikt_utendorsbryllup_21 fargerikt_utendorsbryllup_22 fargerikt_utendorsbryllup_23 fargerikt_utendorsbryllup_24 fargerikt_utendorsbryllup_25 fargerikt_utendorsbryllup_26 fargerikt_utendorsbryllup_27 fargerikt_utendorsbryllup_28

Fotograf:  Pepper Nix Photography//Selskapslokale: The Montage Hotel Deer Valley//Kjoledesigner: Amsale//Band: Green Light Booking//Kjolebutikk: L’elite//Musikk: Maywood String Quartet//Sko: Stuart Weitzman//Invitationer:Tabula Rasa//Brudekjole:Vera Wang Boston//Blomsterdesigner: artisan bloom//Makeup Artist: Paula Dahlberg – Makeup Artist///

    

Kommenter denne artikkelen