Styled: Bohemsk, fargerik og luksuriøs bryllupsinspirasjon for høstbryllupet

Vi falt pladask for disse fantastiske bildene fra photo la vie! Alt fra de lekre bryllupsinvitasjonene til fargene og detaljene. Buketten i lilla og rosa med matchende brudepikekjoler samt detaljer fra bartrær passer perfekt mot de varme tonene fra treverket i den restaurerte låven. Tanken var en mix mellom det maskuline og feminine, en særdeles vellykket kombinasjon spør du oss.   Perfekt for et høstbryllup!

Fargerik bryllupsinspirasjon Bryllupsinspirasjon.no_1547 Bryllupsinspirasjon.no_1548 Fargerik bryllupsinspirasjon Fargerik bryllupsinspirasjon Fargerik bryllupsinspirasjon Fargerik bryllupsinspirasjon Fargerik bryllupsinspirasjon Fargerik bryllupsinspirasjon Fargerik bryllupsinspirasjon Fargerik bryllupsinspirasjon Fargerik bryllupsinspirasjon Fargerik bryllupsinspirasjon Bryllupsinspirasjon.no_1559 Bryllupsinspirasjon.no_1560 Bryllupsinspirasjon.no_1561 Bryllupsinspirasjon.no_1562 Bryllupsinspirasjon.no_1563 Bryllupsinspirasjon.no_1564 Bryllupsinspirasjon.no_1565 Bryllupsinspirasjon.no_1566 Bryllupsinspirasjon.no_1567

Fotograf:  Photo La Vie//Kjoledesigner:Justin Alexander Brudekjole:Justin Alexander Bridal//Make-up artist: Makeup Artist//Kjoler: Bliss Bridal Salon//Blomsterdesigner: Blossom on the Bricks//Kakedesigner: Creme de la Creme Cake Company//Selskapslokale: Howell Family Farms//Bryllupsinvitasjoner: LaneLove Design//Makeup Artist: Makeup Artistry//Professional: Underground Cigar Shop & Lounge//Event Planner: Dainty Dahlias Events//

    

Kommenter denne artikkelen