Vinterbryllup med snø, stearinlys og ostekake

I dette rustikke vinterbryllupet med snø, tømmervegger og ildsteder, fikk “ostekake” ny betydning: Brudeparet er ikke så glade i søtsaker, og valgte en bryllupskake av ulike typer oster, pyntet med blomster og frukt. Kunne du tenkt deg en slik bryllupskake? Med et bakteppe av av snødekte trær, giftet Abby og Justin seg mens solen gikk ned.

Vi elsker brudebuketten med nyanser av kremhvitt og grønt! Se også merke til de lekre brudepike- og forloverkjolene i sort – elegant og tidløst.

Fotograf for dagen var Pepper Nix Photography.

Vinterbryllup vinterbryllup02 vinterbryllup03 vinterbryllup04 vinterbryllup05 vinterbryllup06 vinterbryllup07 vinterbryllup08 vinterbryllup09 vinterbryllup10 vinterbryllup11 vinterbryllup12 vinterbryllup13 vinterbryllup14 vinterbryllup15 vinterbryllup16 vinterbryllup17 vinterbryllup18 vinterbryllup19 vinterbryllup20 vinterbryllup21 vinterbryllup22 vinterbryllup23 vinterbryllup24 vinterbryllup25 vinterbryllup26

Fotograf:  Pepper Nix Photography//Selskapslokale: Deer Valley Resort//Invitationsdesigner: Nine-Grain Design//Film:Chris McClain Productions//Blomsterdesigner: Decoration Inc.//Band: Joe Muscolino Band//Sko: Kate Spade//Musikk: Michael Lucarelli – Gitarist//Makeup Artist: Paula Dahlberg – Makeup Artist//Kjoledesigner: Priscilla of Boston//Event Planlegger: Soiree Productions//Gjestegaver:Wasatch Beer//

    

Kommenter denne artikkelen