Intimt bryllup i Italia

Marleen og Jasper hadde bryllupsfeiringen sin på en rustikk italiensk vingård. Med de velkjente italienske åsene og blå himmel som bakteppe, inntok de bryllupsmiddagen utendørs.  Et fantastisk bryllup behøver ikke være stort – mange velger å reise bort med sine nærmeste når de skal gifte seg, og Italia er et populært reisemål.  Dagens bryllup er fotografert av Funkybird Photography – og gir et hint av deilig italiensk sommer.

Rustikt italiensk bryllup rustikt italiensk bryllup03 rustikt italiensk bryllup04 rustikt italiensk bryllup05 rustikt italiensk bryllup06 rustikt italiensk bryllup07 rustikt italiensk bryllup08 rustikt italiensk bryllup09 rustikt italiensk bryllup10 rustikt italiensk bryllup11 rustikt italiensk bryllup12 rustikt italiensk bryllup13 rustikt italiensk bryllup14

Fotograf:  FunkyBird Photography//Mat:Quercia al Poggio//Makeup Artist:Caterina Pelosi//Hair Stylist:Essential mix//Selskapslokale:Quercia al Poggio//Blomsterdesigner:FunkyBird Wedding Design//Event Planner:Trouwen in Toscane//

    

Kommenter denne artikkelen