Vinterbryllup på budsjett

Dette vinterbryllupet fra Visual Poetry ble planlagt på bare 4 måneder! Komplett med kongler, tømmerhus, trestubber og snø greide paret å skape et vinter & naturbryllup på budsjett. Brudekjolen ble kjøpt inn allerede dagen etter forlovelsen, og blått, hvitt og grønt valgt som temafarger.

Vinterbryllup på budsjett budsjett_vinterbryllup02 budsjett_vinterbryllup03 budsjett_vinterbryllup04 budsjett_vinterbryllup05 budsjett_vinterbryllup06 budsjett_vinterbryllup07 budsjett_vinterbryllup08 budsjett_vinterbryllup09 budsjett_vinterbryllup10 budsjett_vinterbryllup11 budsjett_vinterbryllup12 budsjett_vinterbryllup13 budsjett_vinterbryllup14 budsjett_vinterbryllup15

Fotograf:  Visual Poetry//Hair Stylist: Bella Capelli//Makeup Artist:Bella Capelli Studio//Bryllupskake: Colorado Rose Cake Company//Blomsterdesigner: Floral Design of Europe//Vigsler: Sunflower Weddings//Selskapslokale: Wild Basin Lodge//

    

Kommenter denne artikkelen