DIY Hagevielse og bryllupsfest

Det meste er gjør-det-selv i dette romantiske bryllupet fra The Wayfarers Photography. Ashley og Bryan møttes da de spilte i samme teaterproduksjon, og skiltet (et gammelt speil i ramme) hintet til deres felles teaterbakgrunn. Paret giftet seg utendørs, og små buketter mred blomster og grønt pyntet opp stolene og inngangen. For mest mulig naturlig lys under sminkingen. satte Ashley seg like godt ute i det milde været. Den vintage-inspirerte brudebuketten og brudepikebukettene er rufsete og romantiske, noe som passer den uformelle stilen perfekt.

DIY Budsjettbryllup diy_budsjettbryllup02 diy_budsjettbryllup03 diy_budsjettbryllup04 diy_budsjettbryllup05 diy_budsjettbryllup06 diy_budsjettbryllup07 diy_budsjettbryllup08 diy_budsjettbryllup09 diy_budsjettbryllup10 diy_budsjettbryllup11 diy_budsjettbryllup12 diy_budsjettbryllup13 diy_budsjettbryllup14 diy_budsjettbryllup15 diy_budsjettbryllup16 diy_budsjettbryllup17 diy_budsjettbryllup18 diy_budsjettbryllup19 diy_budsjettbryllup20

 

Fotograf: The wayfarers Photography >> Catering: Chef Paulie’s Cafe & Catering >> Brudekjoledesigner: Blu By Mori Lee >> Brudepikekjoler: David’s Bridal >> Antrekk til brudgom og forlovere: Tuxedo and men’s attire og Michael Kors >> Kaker: Buttercup Cakes >> Blomster: Fifty Flowers >> 

    

Kommenter denne artikkelen