Ukens romantiske tips: Kjærlighetserklæringer – i ballonger

Det er hverdager det er flest av, heter det. Det er selvfølgelig helt riktig, men det betyr ikke at man ikke kan vise hvor stor pris man setter på sin kjære på en hvilken som helst onsdag. Eller mandag. Hver uke gir vi deg en idé du kan bruke for å vise din utvalgte hva han eller hun betyr for deg. Noen av tipsene krever litt planlegging, andre kan gjøres når som helst. Få romantikken tilbake i hverdagen med ukens tips!

Skal du reise bort? Da er denne idéen veldig fin: Tenk igjennom hva det er du elsker ved din kjæreste, og skriv det på lapper (en ting på hver lapp). Rull lappen sammen, putt den i en ballong og blås opp ballongen. Du kan også skaffe en flaske helium og fylle ballongen med det i stedet, da kan du feste gavebånd i hver ballong og lage en bukett av ballonger.

Be partneren din sprekke en ballong om dagen mens du er borte, så får han eller henne en hyggelig beskjed fra deg – hver dag!

    

Kommenter denne artikkelen