Neonrosa i fargerikt sommerbryllup

Brudeparet i dette fargerike sommerbryllupet fra Derek Halkett Photography, har ikke nøyd seg med bare to temafarger: med modig neonrosa, orange, grønn, hvit og gul fikk de et bryllup som passet personlighetene deres. Paret eier og driver et teater sammen, så at de gjorde noen utradisjonelle valg overrasket ingen av gjestene.Den romantiske brudekjolen og de lekre grå dressene fungerer vrikelig sammen med de fargerike detaljene.

Fargerikt bryllup fargerikt_bryllup02 fargerikt_bryllup03 fargerikt_bryllup04 fargerikt_bryllup05 fargerikt_bryllup06 fargerikt_bryllup07 fargerikt_bryllup08 fargerikt_bryllup09 fargerikt_bryllup10 fargerikt_bryllup11 fargerikt_bryllup12

Fotograf:  Derek Halkett Photography//Selskapslokale:The Mansion at Bald Hill//

    

Kommenter denne artikkelen