Uimotståelig glamorøst: Vintageinspirert bryllup

Ett av våre absolutte favorittbrylluper i år kommer fra Andie Freeman Photography : Stilen er glamorøs og vintage, et virkelig nyttårsbryllup. Sommeren er den absolutt største sesongen her til lands for giftemål, men bildene fra dette bryllupet er så uimoståelige og lekre at hvem som helst kunne blitt fristet til å satse på et vinterbryllup. Bruden valgte en aldeles praktfull taupefarget blondekjole, og de sorte brudepikekjolene er noen av de flotteste vi har sett.

Tips å ta med seg: Brudekjolen trenger absolutt ikke være hvit – det samme gjelder skoene. Legg også merke til hvordan man nesten får en utendørs-følelse inne, ved å henge lysranker over bjelkene, sette opp “gatelykter” og bruke gjennomsiktige, hvite gardiner – utrolig smart og ikke minst vakkert.

Vintage-inspirert Glamorøst bryllup
Fotograf:  Andie Freeman Photography//Bryllupskake:The Posh Cakery//Catering:Bleu House Cafe//Brudekjole: Bride Beautiful//Film: Hammond Studios//Brudgommens antrekk:Men’s Warehouse//DJ: Osborne DJ Entertainment//Vigsler: Rev. Sam The Marrying Man//Event Planner:Southern Sophistication Designs//Selskapslokale: The Foundry at Puritan Mill//

    

Kommenter denne artikkelen