Bryllup på budsjett: Gjør-det-selv!

Med mye egeninnsats ble dette bryllupet i Gudbrandsdalen til, og viser at det er fullt mulig å lage en fantastisk bryllupsfest for mange gjester uten et seks-sifret budsjett! For brudeparet var det viktig å finne rimelige men gode løsninger, og tipser andre brudepar om å sørge for god tid til planleggingen, samt å bestemme seg i forkant  for hva som er absolutte “musts” for dagen. For dem var live musikk til festen og fotograf noe de prioriterte, og noe de er veldig glade for i etterkant.

– Fotografen er verdt pengene, gode bilder er utrolig hygelig å ha etterpå. – Bruden

Vi i Bryllupsinspirasjon.no er spesielt begeistret for bruken av vakre, norske markblomster, ikke bare i dekorasjoner men også i selve brudebuketten!

Fotograf: Tina Rekdal

Budsjettbryllup Bryllupsinspirasjon.no_0725 Bryllupsinspirasjon.no_0726 Bryllupsinspirasjon.no_0727 Bryllupsinspirasjon.no_0728 Bryllupsinspirasjon.no_0729 Bryllupsinspirasjon.no_0730 Bryllupsinspirasjon.no_0731

Den romantiske brudekjolen er vintage og kjøpt fra via Etsy.com, og passet perfekt til den avslappede frisyren med flette. I bryllupet ble det servert 3-retters middag, og brudeparet hadde selv handlet inn ingrediensene. En lokal kokk stod for maten, desserten ble laget av brudens mor – servert i barnematglass. Dekorasjonene og bryllupskaken laget paret selv, og de fikk utrolig god hjelp av venner og familie til å planlegge og gjennomføre drømmedagen. Bryllupet ble feiret på Tretten samfunnshus, og de store, hvite pom-pomene / papirblomstene i taket er en urolig fin detalj for å pynte opp lokalet.

Fotograf: Tina Rekdal >> Brudekjole: Etsy.com >> Smoking: Brudekjolen Oslo AS >> Pynt: Søstrene Grene

    

Kommenter denne artikkelen