En vinterdrøm – Rustikt julebryllup

Finn julestemningen med dette rustikke gjør-det-selv bryllupet fra Andie Freeman. Bryllupsbord laget av gamle dører, tallerkener med ulikt mønster og gamle trestoler av forskjellige slag – et vakkert bryllupsbord behøver ikke koste mye. Her er det brukt kongler (som går igjen i brudebuketten), julekuler og glass med stearinlys – grønne grener gir ekstra julestemning. Det var en iskald dag da Alison og Brandon giftet seg, da passet det ekstra bra at de hadde en varm sjokolade-bar! Den ble svært godt mottatt av gjestene og var flittig brukt, man kunne ha alt fra peanøttsmør, kanel, lyse og hvite sjokoladekuler, caramel og mye annet godt i kakaoen. Bryllupskaken var en såkalt bar kake, selvfølgelig med “snø” på  – legg også merke til den morsomme kaketoppen!

Fotograf:  Andie Freeman Photography//Catering:Blind Pig Tavern //Makeup Artist: Bombshell Creations//Catering:Buffalo’s //Event Planlegger:Hydrangea House Events//DJ: Osborne DJ Entertainment//Selskapslokale:The Barn on Belmont//

    

Kommenter denne artikkelen