Bryllup på Rosendals Trädgård i Stockholm

Hanna & Johan møtte hverandre for 10 år siden på Høgskolen i Kalmar, og falt for hverandre med en gang. De flyttet til Stockholm, og det var også her de valgte å gifte seg. Bryllupet ble feiret på vakre Rosendals Trädgård, hvor drivhus pyntet til fest gav en lys og nordisk ramme rundt bryllupet. Valget av selskapslokale var ikke tilfeldig – all maten på menyen var økologisk, blomstene på bordene var håndplukkede og trestolene kompletterte det organiske uttrykket.

Girlanderen med vimpler i ulike farger er både budsjettvennlig og dekorativ, og er et fargerikt og avslappet innslag i dekorasjonene. Du vil garantert legge merke til kronen Nina har på hodet – som tatt ut av et eventyr om prinsesser, frosker og prinser. Kronen er et antikt arvestykke, og er kronen på verket (pun intended) i dette eventyrlige bryllupet fotografert av Bruzan Fine Art Photography.

Default Gallery Type Template

This is the default gallery type template, located in:
/home/bryllayw/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/templates/index.php.

If you're seeing this, it's because the gallery type you selected has not provided a template of it's own.

Fotograf:  Bruzan Fine Art Photography//Selskapslokale:Rosendals Trädgård//

    

Kommenter denne artikkelen