Ukens romantiske tips: Musikk for dine ører

Det er hverdager det er flest av, heter det. Det er selvfølgelig helt riktig, men det betyr ikke at man ikke kan vise hvor stor pris man setter på sin kjære på en hvilken som helst onsdag. Eller mandag. Hver uke gir vi deg en idé du kan bruke for å vise din utvalgte hva han eller hun betyr for deg. Noen av tipsene krever litt planlegging, andre kan gjøres når som helst. Få romantikken tilbake i hverdagen med ukens tips!

Husker du kassetten? Det begynte med kassettene – man tok opp utvalgte sanger på kassett og ga den til sin kjære. Deretter fulgte CD’ne, og nå: Spotify. Det er enklere enn noengang å sette sammen et utvalg passende låter, og har du bare en Spotify-konto koster det deg ikke noe ekstra. Lag en spilleliste på Spotify med utvalgte kjærlighetssanger som sier noe om hva du føler for kjæresten din, hvem dere er sammen – og ta selvfølgelig med “deres” sang. Del listen med din utvalgte og fortell nettopp det – at du har valgt disse låtene fordi du føler de formidler hva han eller hun betyr for deg, og du håper de vil lytte til dem. Veldig romantisk!

    

Kommenter denne artikkelen