Rustikt bryllup i Sandefjord

Nydelig tapas spist ved langbord i friluft, en vakker utendørs vielse og rustikke detaljer. Et avslappet bryllup med venner og familie var det brudeparet ønsket seg, og med gjestene sittende på langbenker med puter og pledd var det naturlig og enkelt å  slå seg ned der det passet utover kvelden. Bordene var pyntet i hvitt og blått, med melkeflasker og glasskrukker for den rustikke og uformelle atmosfæren. Både vielsen og festen ble holdt på Bakgården i Sandefjord, den perfekte rammen for dagen. Nyt detaljene med disse bildene fra Fotograf Mona-Lisa T:

Fotograf Mona-Lisa T. Fotograf Mona-Lisa T. Fotograf Mona-Lisa T. Fotograf Mona-Lisa T. Fotograf Mona-Lisa T. sandefjord_bryllup6 sandefjord_bryllup7 sandefjord_bryllup8 sandefjord_bryllup9 sandefjord_bryllup10 sandefjord_bryllup11 sandefjord_bryllup12 sandefjord_bryllup13 sandefjord_bryllup14 sandefjord_bryllup15 sandefjord_bryllup16 Fotograf Mona-Lisa T.

Alle bilder: Fotograf Mona-Lisa T.

    

Kommenter denne artikkelen