Oppskrift – Rosa lemonade

Rosa lemonade er ikke bare deilig i varmen, den har også en lekker farge. Det er enkelt å lage, og kan serveres i mange sammenhenger.  Basen er den samme som vanlig lemonade, men tilsett tranebærjuice eller bringebærjuice. Hemmeligheten bak den perfekte lemonade, er å lage en sukkerlake først – ikke bare helle sukkeret i kaldt vann.

Du trenger:

  • Vann
  • Sukker
  • 3,5 dl sitronjuice (4-6 sitroner)
  • 2,5 dl tranebær eller bringebærjuice

Slik gjør du:

Varm 5 dl vann og 3,5 dl sukker i en kasserolle,  til sukkeret er helt oppløst. Press 4-6 sitroner, nok til 3,5 dl juice. Bland sitronjuicen, tranebærjuicen og sukkerlaken, Tilsett ca 8 dl kaldt vann – men smak deg frem i forhold til hvordan du liker den. Tilsett masse isbiter og nyt!

 

    

Kommenter denne artikkelen