Ukens romantiske tips: Plukk en bukett blomster

Det er hverdager det er flest av, heter det. Det er selvfølgelig helt riktig, men det betyr ikke at man ikke kan vise hvor stor pris man setter på sin kjære på en hvilken som helst onsdag. Eller mandag. Hver uke gir vi deg en idé du kan bruke for å vise din utvalgte hva han eller hun betyr for deg. Noen av tipsene krever litt planlegging, andre kan gjøres når som helst. Få romantikken tilbake i hverdagen med ukens tips!

Plukk en bukett blomster

Selvfølgelig kan du ta med deg en bukett fra butikken, men få ting sier “jeg er glad i deg” som en bukett egenplukkede blomster. En ekstra bonus er at det er rimeligere også! Du kan kombinere ville blomster med blomster fra hagen om du er så heldig å ha det, det gir ofte et veldig fint resultat. Begynn med de lengste blomstene (i midten av buketten), og dander de kortere blomstene rundt. Husk at om du ikke skal gi buketten med en gang du har plukket dem, så sett den i vann slik at blomstene ikke blir slappe.

Tips: Du kan putte andre ting i buketten enn blomster, for eksempel lyng, siv, pene blader eller til og med korn.

 

    

Kommenter denne artikkelen