Intimt og Glamorøst: Hotellbryllup i Seattle

Har dere noen gang drømt om å reise bort sammen med deres nærmeste, og ha et lite og intimt bryllup? Bryllupet vi har gleden av å dele i dag er nettopp et slikt bryllup: Brudeparet leide en stor suite på et tradisjonsrikt og luksuriøst hotell i Seattle, og hadde både vielse og bryllupsmiddag der. Stilen er elegant og glamorøs, og disse bildene fra B. Jones Photography levner ingen tvil om at en liten og intim vielse er like rørende som en større affære. Brudgommen forteller om det romantiske frieriet:

Vi har alltid hatt en forkjærlighet for fyrtårn, og ikke så langt unna der vi bor er det et vi pleier å dra til. Det er så avslappende å lytte til bruset fra havet, et hyggelig avbrekk i en tidvis hektisk hverdag. Jeg hadde lenge forsøkt å finne et øyeblikk som passet for å spørre Joannes far om det var i orden at jeg spurte datteren hans om hun ville gifte seg med meg. Det hadde ikke vært så enkelt – hun og jeg er sammen hele tiden. Akkurat denne dagen var jeg klar for jobb før henne, og mens hun var i dusjen benyttet jeg anledningen til å spørre faren hennes. Svaret hans var: Det har alltid vært ja!. På kvelden gjemte jeg ringen i skjortelommen, og sa til Joanne at jeg kunne tenke meg å gå ned til fyrtårnet for å få litt frisk luft. Vi spaserte litt rundt, og endte opp med å sette oss ved fyrtårnet. Jeg la armen rundt henne, og sa:  – Akkurat som fyrtårnet guider skipene gjennom tåka, har jeg alltid tenkt på deg som lyset som viser vei i livet mitt. Jeg fisket frem ringen fra lommen, og spurte henne om hun ville gifte seg med meg. 

Glamorøst bryllup i Seattle
Fotograf:  B. Jones Photography//Blomsterdesign:Brittany Flowers of Kirkland//Brudekjole: David’s Bridal//Hår & Make-up:Elizabeth Marie Makeup //Bakeri:Ju Ju Cakes//Brudgommens antrekk: Men’s Wearhouse//Vigsler: Rev. Ray Van Winkle//Bryllupsplanlegger:Sprinkled in Seattle//Selskapslokale:The Sorrento Hotel//

    

Kommenter denne artikkelen